Friday, 4 September 2015

Nak Kulit Cantik Gebu dan Flawless?

Assalamualaikum.

Nak bagitau ni, promosi bulan September 2015 adalah ESP!!!
Beli 6 PERCUMA 1
Beli 2 DISKAUN 5%
Yeah..ESP!!! Kegemaran ramai ni.

Okey..okey..kenapa ESP ni menjadi kegemaran ramai ya?

Kenapa Kita perlu Mengambil ESP?

  • Energizing Soy Protein ini membekalkan 14 gram non-GMO Protein Soya berkualiti tinggi yang mengandungi semua Asid Amoni Perlu termasuk 9 Asid Amino Perlu yang tidak dapat dihasilkan oleh tubuh badan manusia.
  • Energizing Soy Protein membekalkan tenaga berterusan yang bertahan selama beberapa jam selepas diminum kerana iamengandungi 5 jenis Vitamin B yang diperlukan tubuh, serta Kalsium separuh daripada jumlah keperluan seharian
  • Isofalvones pula meningkatkan fungsi jantung, tulang, payudara dan prostat. Kajian juga menunjukkan soya dapat membantu mengimbangi kitaran hormon semasa proses menopaus.
  • Energizing Soy Protein ini dihasilkan dibawah kawalan IPP(Identity Preservation Program) bermakna penghasilan kacang soya ini dipantau ketat pada setiap peringkat dari penanaman sehinggalah sampai kepada penggunaDiproses dengan air ( bukan dengan bahan kimia )bagi mengekalkan sumber semula jadi isoflavones
  • Dijamin Halal. Tanpa Laktos, kolesterol dan bebas kafien. 

Siapa yang Perlukan ESP?1. Pelajar dan pekerja atau individu dewasa : Sebagai energy booster (kalau buat sarapan pagi, kita akan rasa lebih kenyang dan lebih bertenaga. Bonus la untuk orang yang tengah mengawal berat badan kan)
2. Lelaki : melindungi dari penyakit seperti serangan jantung, kanser dan macam-macam lagi
3. Ibu mengandung : Untuk kehamilan yang sihat – sebagai pembekal protein untuk pembentukan fetus yang sihat.
4. Wanita : keanjalan kulit… (protein penting kepada mereka yang ingin kulit yang cantik dan ton warna yang sekata.
5. Mereka yang mempunyai bekas jerawat yang berwarna hitam adalah disebabkan kekurangan protien untuk membina sel baru dan menyingkirkan sel mati yang berwarna hitam tersebut
6. Ibu menyusukan : mempercepatkan penghasilan susu ibu dengan syarat prinsip asas penyusuan tidak diabaikan..Bagaimana cara bancuhan yang betul untuk ESP?


Bancuhkan 1 sudu besar ESP bersama air masak  (air kosong)/ sejuk atau air suam2 kuku seperti milo, susu atau oren....JANGAN BANCUH dengan AIR PANAS kerana kandungan zat protein mudah musnah pada suhu yang tinggi.


Untuk pertanyaan lanjut boleh hubungi saya :-)

Hubungi saya:
Farini binti Ahmad Ibrahim (ID 1160488)
SMS/Whatsapp/Telegram : 013-638 8886
Email: farini_ai@yahoo.com
COD are UPM Serdang, Serdang & Seri Kembangan

No comments:

Post a Comment