Tuesday, 19 May 2015

Manfaat CarotoMax Untuk Mata

Set penjagaan Mata merupakan set yang paling banyak saya jual setakat ini. Hampir 90% pelanggan yang menggunakan set ini berpuas hati dengan hasil yang mereka temui.

Kebanyakan orang yang memakai cermin mata mengalami masalah untuk menurunkan "power" cermin mata mereka. Rata-rata mengalami masalah power semakin meningkat tetapi amat sukar sekali untuk menurunkan atau me"maintainkan" power cermin mata mereka.

Insha Allah set ini ; CarotoMax & Omega Guard dapat membantu anda.


Kandungan CarotoMax

CarotoMax mengandungi 6 jenis karotena, diekstrak dari sayur-sayuran & buah-buahan yang kaya dengan sifat anti-oksidant seperti rumpai laut, tomato, biji anggur, brokoli, kentang, lobak, minyak sawit, epal dan lain-lain lagi.Apa itu anti-oksidant ya? Anti-oksidant adalah vitamin, mineral atau sejenis nutrisi yang berperanan dalam menjaga dan memperbaiki sel-sel tubuh yang rosakakibat daripada radikal bebas.


Manfaat Utama Carotamax Shaklee


  • Lebih selamat dari Vitamin A - Penemuan terawal vitamin adalah pada tahun 1912 iaitu Vitamin A. Vitamin A juga didapati boleh menyebabkan toksisiti jika diambil secara berlebihan.  Walaubagaimanapun, pada tahun 1932 saintis telah menemui beta karotena, satu prekursor Vitamin A yang mana ianya didapati lebih selamat untuk diambil.
  • Mempertingkatkan Penglihatan - Ia menghasilkan "ungu visual" yang membolehkan kita mengekalkan penglihat didalam gelap. ia mempertingkatkan masalah kesihatan seperti rabun malam, rabun dekat, presbiopic, mata kering, kelesuan mata, glaucoma, katarak, eyebag dan gegelung hitam dimata.
  • Meredakan Penyakit Kulit - Pengambilan yang banyak akan meredakan penyakit kulit seperti psoriasis, senile plaque, kulit kering, kulit gugur, jerawat dan akne. 
  • Melindungi Epithelial - Ia memelihara lapisan luar kornea, rongga oral, usus, perut, paru-paru, bronkus, pundi kencing, ovari semasa disintegrasi tisu, merawat ulser saluran usus.
  • Melawan Kanser & Oksidasi - Pengambilan yang kerap beta karotena mengukuhkan sistem imun, melambatkan penuaan dan menyekat aktiviti bahan kanser dan menghalang pembentukan sel-sel kanser. Ia akan mengurangkan risiko kanser, terutama sekali kanser paru-paru dan payudara. Ia juga mengurangkan radikal bebas dan menyingkirkan sel-sel mati yang teroksida. 
  • Menghalang Infeksi - Merangsang enzim membunuh kuman, menyekat dan mempertingkatkan kondisi penyakit sistem respiratori paru-paru: batuk, hepatitis, asthma dan selsema.
  • Menggalakkan Perkembangan Normal & Sihat - Merangsang perkembangan kanak-kanak atau remaja, menguatkan tulang, melindungi rambut, kulit, membran mukosa, gigi sihat, gusi dan sistem reproduksi. Juga penghasilan sperma yang sihat.Testimoni CarotoMaxUntuk mendapatkan set penjagaan mata ini sila


Hubungi saya:
Farini binti Ahmad Ibrahim (ID 1160488)
SMS/Whatsapp/Telegram : 013-638 8886
Email: farini_ai@yahoo.com
COD are UPM Serdang, Serdang & Seri Kembangan


No comments:

Post a Comment